Chimioterapia nu tratează tumorile şi are efecte catastrofale asupra organismului. Asta susţine un medic din Cluj

Potrivit doctorului Teofil Lungu din Cluj, medicii trebuie să renunţe la chimioterapie în cazurile de cancer la cap sau la gât, deoarece nu au efectele scontate. Doctorul a declarat că la foarte mulţi pacienţi cu cancer la cap şi gât, care au urmat un curs de chimioterpaie şi cobaltoterapie, tumorile canceroase s-au extins.

De asemenea, el susţine că pacienţii iradiaţi cu aparatură ultramodernă au ajuns la clinică având tumoarea în extensie.

După cum afirmă doctorul, există forme de cancer care pot fi vindecate prin terapie chirurgicală, fără chimioterapie sau cobaltoterapie.

Teofil Lungu spune că atunci când organismul este supus chimioterapiei are loc procesul de distrugere a măduvei hematoformatoare, lipsindu-l de capacitatea de a se apăra.

Totodată, medicul susţine că citostaticele sunt medicamentele din care se câştigă foarte mult, acestea fiind cele mai scumpe de pe piaţă. În cei 40 de ani de carieră, Teofil Lungu afirmă că nu a văzut nici o tumoare care să dipară în urma chioterapiei.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.