Combinaţia dintre măr, ghimbir şi lămâie este un excelent remediu pentru curăţarea colonului şi îmbunătăţirea digestiei

Este foarte important să reuşim să menţinem buna funcţionare a colonului, întrucât acesta elimină reziduurile din organism. Iată o metodă făcută acasă, care va curăţa colonul şi va îmbunătăţi digestia.

1430431463570

Vei scăpa de disconfort şi constipaţie. Pentru utilizarea acestui remediu este nevoie să ai o zi liberă.

Curăţarea colonului

Potrivit specialiştilor, cel mai potrivit moment este dimineaţa, înainte de micul dejun. Se repetă procedura înainte de prânz şi cină. La prânz este recomandat să mănânci legume şi peşte. Consumă multă apă la temperatura camerei, aproximativ 8 pahare pe zi, mai puţină seara, pentru a evita mersul des la baie în timpul nopţii.

Ingrediente:

  • 1/2 cană de suc de mere
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1 linguriţă de suc de ghimbir
  • 1/2 linguriţă de sare de mare
  • 1/2 apă caldă

Mod de preparare:

Toarnă apă caldă într-un pahar înalt şi combină ingredientele. Sarea de mare va elimina rezdiuurile din colon, îmbunătăţind digestia. Ghimbirul va reduce balonarea şi va elimina toxinele, iar sucul de lămâie va ajuta la detoxifiere. Această combinaţie este excelentă pentru buna funcţionare a colonului.

Contraindicaţii:

Femeilor gravide, diabeticilor şi persoanelor alergice le este recomandat să consulte un medic înainte. Această curăţare nu trebuie să dureze mai mult de o săptămână.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: letsgohealthy.net

Add Comment