Consumă ouă umplute cu avocado și toți nutrienții din hrană vor fi absorbiți!

Ouăle sunt un produs concentrat de vitamine și nutrineți. Astfel, ele conțin vitaminele A, E, D și K, niacină, biotină și acid folic. În plus ouăle conțin așa elemente ca fosforul, fierul, cuprul, manganul și cobaltul.

Avocado la fel este un produs bogat în vitamine și substanțe utile, iar consumat împreună cu oul constituie o combinație perfectă, deoarece avocado conține compuși care ajută la asimilarea tuturor compușilor utili din ou.

Pentru a face ouă umplute cu avocado vei avea nevoie de:

  • 5 ouă fierte
  • 1 avocado
  • suc de lămâie
  • 2 linguri de smântână
  • sare

Ce faci mai departe:

Mai întâi va trebuie să tai ouăle fierte în jumătate și să îndepărtezi din ele gălbenușul. După aceasta scoate pulpa din avocado și amestec-o cu celelalte ingrediente. Poți adăuga și alte ingrediente în această pastă sau le poți modifica proporțiile după propriul gust.

După aceasta nu trebuie decât să umpli ouăle cu pasta rezultată. Poți decora ouăle cu mărar, ceapă verde, fâșii de ardei sau cu orice altceva.

Un singur fruct de avocado conține 18 aminoacizi din 23 existenți. Consumul de avocado permite absorbția în organism a tuturor elementelor utile din ou. În plus, acestă rețetă este foarte delicioasă!

Nu uita să distribuie prietenilor tăi acest articol util!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info