Consumând ASTA, a eliminat 8 kilograme de toxine din organism!

Ultimul segment al intestinului gros se numește colon. El îndeplinește o serie de funcții în organism, așa ca menținerea echilibrului apei, consolidarea sistemului imunitar și, evident, eliminarea reziduurilor.

Dacă colon e sănătos înseamnă că și organismul va fi sănătos. Cu părere de rău viceversa e la fel valabilă. Dacă colonul se îmbolnăvește, reziduurile nu mai sunt eliminate din corp cum trebuie iar toxinele încep a fi absorbite înapoi în organism.

De regulă, mâncarea sănătoasă este digerată în 24 de ore. Însă atunci când consumăm alimente nu prea sănătoase ori deloc sănătoase (cum facem aproape în fiecare zi), mâncarea se digeră în 70 de ore. Acest fapt provoacă organismului nostru multe greutăți. Astfel, în colon se încep a depune reziduuri toxice.

Acumularea de reziduuri în organism devine evidentă atunci când avem constipație. Și asta pentru că constipația este ”copilul” acumulărilor reziduale din colon.

Mai jos poți vedea și alte simptome ale sindromului de colon toxic:

 1. Eczeme si iritații cutanate
 2. Probleme ale tractului urinar
 3. Infecții vaginale
 4. Deficiențe imunitare
 5. Pierderi de memorie
 6. Tulburări de dispoziție
 7. Oboseală psihică și depresie
 8. Dureri musculare și articulare
 9. Dureri de stomac
 10. Indigestii
 11. Balonare
 12. Constipație

Dacă ai un colon toxic, nu dispera. În 1940 Stanley Burroughs a creat un program de detoxifiere, care funcționează chiar și în zilele noastre. Acest program durează 2 săptămâni.

Iată de ce ai nevoie:

 • 300 ml apă
 • 1/10 linguri de praf de piper negru
 • 2 linguri de sirop de arțar
 • ½ lămâie proaspăt stoarsă

Ce faci mai departe:

Tot ceea ce trebuie să faci e să amesteci bine aceste ingrediente și să consumi amestecul câte puțin pe parcursul unei zile. A doua zi faci un nou amestec. Cura trebuie să dureze 14 zile.

După aceasta, colonul tău va fi detoxifiat complet iar tu vei fi mult mai sănătos.

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodteam.com

Add Comment