Corpul tău poate face aceste 12 lucruri, iar tu nu aveai habar de asta!

Pare ciudat, însă posibilitățile corpului omenesc abia încep să fie cercetate, iar ceea ce se află în urma studiilor te poate lăsa de-a dreptul cu gura căscată!

Iată de ce lucruri uimitoare este în stare corpul tău. Cu siguranță nu știai asta!

1. Când îți este frig, ochii dau îți dau semnale. Când suferim de hipotermie, la ochi ajunge mai puțin sânge, respectiv începem să vedem mai rău.

2. Urechea stângă aude mult mai bine decât cea dreaptă. Deși urechile sunt organe-pereche, totuși funcțiile lor nu coincid în totalitate.

3. Dacă dormi pe partea stângă pe timp de noapte, poți scăpa de aciditate la stomac. Și invers, atunci când dormim pe partea stângă, acidul se revarsă în esofag și resimțit fierbințeala acidă.

4. Anumite produse cosmetice te pot face să scapi de pielea uscată, asemenea unui șarpe. Întreabă despre aceste produse la magazinele specializate.

fullscreen-capture-11232016-72239-pm

5. În situații stresante, digestia încetează. În corp se revarsă adrenalină care accelerează bătăile inimii și încordează mușchii, însă digestia este oprită pentru a nu se cheltui energie în plus.

6. Schimbarea timpului influențează activitatea creierului. Când vremea nu este stabilă, resimțim mai des dureri de cap.

7. În pupile se imprimă o cantitate imensă de informație. În pupile se reflectă întreg sufletul și dispoziția noastră.

8. Dacă ai frică de durere fizică când mergi la doctor, tușește mai înainte de mai multe ori. Tusea blochează o parte de durere.

9. Pentru a-ți desfunda nasul trebuie să lipești limba de cerul gurii iar cu două degete să masezi partea de sus a nasului.

10. Pentru a scăpa de durerile de dinți, trebuie să freci o bucată de gheață între degetul mare și cel arătător. Astfel semnalul de durere nu ajunge până la creier.

11. Dacă te-ai speriat tare, suflă în degetul mare. Aici sunt localizați nervii responsabili de anihilarea fricii.

12. Mirosul este un fel de mașină a timpului. Îți poți aminti mult mai repede un lucru dacă asociezi acel lucru cu un miros.

Distribuie și prietenilor tăi aceste informații utile.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: providr.com