Cu această reţetă chinezească foarte eficientă poţi scăpa de calculii biliari în doar 1 săptămână

Vezica biliară are funcţia de a descompune produsele alimentare, după ce acestea au ajuns în intestin.

cholelyth

Atunci când activitatea vezicii biliare este afectată, apar tulburări digestive severe în organism. Există un remediu chinezesc care elimină calculii biliari în doar 7 zile. Dr. Lai Chiu Nan propune o reţetă naturală foarte eficientă!

Calculii formaţi în vezica biliară provoacă durere, umflături, iar uneori şi cancer. Potrivit unor cercetări, majoritatea oamenilor cu cancer de vezică biliară au avut calculi biliari.

În cazul în care observi că după fiecare masă te simţi greu, umflat, ai dureri abdominale sau probleme cu digestia, este posibil să fie din cauza calculilor biliari.

Timp de 5 zile se consumă 4 căni de suc de mere pe zi sau 4-5 mere.

În a 6-a zi: nu se mănâncă timp de o noapte şi 18 ore, se bea un pahar de apă caldă în care este dizolvată o linguriţă de sare Epsom. Procedura se repetă după 20 de ore. După care, după 22 de ore se bea o jumătate de cană de ulei de măsline amestecat cu o jumătate de suc de lămâie.

Potrivit lui Chiu Nan, pacienţii săi au uneori până la 100 de pietre. Acesta mai spune că dacă o persoană nu are simptomele calculilor biliari, atunci oricum poate încerca acest tratament, deoarece asigură sănătatea vezicii urinare.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info