Cu această rețetă simplă vei accelera metabolismul, vei ucide paraziții și vei elimina toxinele în doar 48 de ore

Rețeta pe care astăzi ți-o prezentăm este simplă în preparare și are o multitudine de efecte benefice pentru sănătatea corpului nostru.

Cu toții știm că organismul nostru are organele și mecanismele lui proprii de eliminare a toxinelor și de auto-curățare, însă acestea nu întotdeauna lucrează eficient. În aceste cazuri, organismul are nevoie de ajutorul nostru. De fapt, nu este nevoie să ai deja o boală pentru a începe să-ți ajuți organismul.

cum-sa-acceleram-metabolismul-sa-eliminam-toxinele-si-sa-ucidem-parazitii-in-48-de-ore-cu-aceasta-reteta-simpla-1

Corpul nostru necesită grija noastră întotdeauna, pentru că trăim într-o lume stresantă și poluată iar alimentația noastră rar când poate fi numită sănătoasă.

Iată de ce trebuie regulat să facem cure de detoxiefiere și de distrugere a paraziților din organismul nostru. De asemenea, aceste cure au ca urmare și pierderea în greutate, un motiv în plus de a le urma.

În continuare vă propunem o astfel de cură. Rețeta este simplă și eficientă:

Iată de ce ai nevoie:

  • Ghimbir răzuit — 2 linguri
  • Sucul unui sfert de lămâie
  • Suc de roșii — 300 de ml
  • Usturoi pisat – 6 căței
  • Turmeric – 0.5 de linguriță
  • Pudră de ardei iute – 0.5 de linguriță

Ce faci mai departe:

Toate ingredientele se amestecă.

Această băutură se bea de 3 ori pe zi înainte de masă, câte o cană (100 ml). Prepară în fiecare zi acest remediu, pentru a-l consuma mereu proaspăt.

Deja după 48 de ore vei observa beneficiile ei. Te vei simți mai energic, vei începe să pierzi în greutate, iar toxinele și paraziții se vor elimina din organism.

Ține această cură 1 săptămână. Repetă cura din două în două luni.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: naturalhealingmagazine.net

Add Comment