Cu această rețetă vei putea scăpa de miopie! Folosește-o înainte de culcare și vei vedea ca în tinerețe!

În prezent miopia este o boală mult mai răspândită decât în trecut. Aceasta se datorează faptului că acum ochii noștri sunt solicitați mult mai mult. Atunci când privim televizorul, citim cărți și ziare sau învățăm, cristalinul din ochi tinde să-și piardă elasticitatea, astfel în timp dobândim miopie.

Rețeta care te vindecă de miopie și îți redă vederea normală a fost elaborată în anul 1970 de un medic naturist. Ingredientele ei sunt ieftine și accesibile oricui, de aceea rețeta a devenit foarte populară în întreaga lume.

reteta-contra-miopiei-care-iti-poate-reda-vederea-foloseste-o-inainte-de-culcare-si-iti-vei-imbunatati-vederea-cu-80-702x336

Vei avea nevoie de:

  • 200 grame de ulei de in
  • 4 lămâi
  • 3 căței de usturoi
  • 10 linguri de miere naturală

Ce faci mai departe:

Usturoiul și lămâia se decojesc, după care toate ingredientele se dau prin blender. Amestecul se mută într-un vas de sticlă și se păstrează într-un loc răcoros, ferit de razele solare.

Pentru scăpa de miopie trebuie să consumi în fiecare seară câte o linguriță de remediu. Cura continuă până la vindecarea completă.

De asemenea, te sfătuim să faci acest exercițiu:

În fiecare zi privești repetat fără ochelari obiecte din depărtare. Acest exercițiu la fel redă cristalinului elasticitatea.

Încearcă acest remediu și convinge-te singur de eficiența lui!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: beextrahealthynow.net