Cu această salată elimini toate toxinele depuse anual în corp! Folosește Țelină și Mere pentru detoxifiere!

Organismul nostru la fel ca și noi are nevoie periodic de sărbători. Însă dacă pentru noi sărbătorile înseamnă mâncare multă și grasă, atunci pentru organism sărbătoare este atunci când îi permitem să se curețe de toxine și reziduuri.

Într-adevăr, toxinele și reziduurile se acumulează în interiorul nostru în fiecare zi, chiar și atunci când bem apă plată. Cu vremea toxinele devin tot mai multe, ceea ce contribuie la apariția multor tipuri de boli. Sănătatea emoțională la fel este afectată, pentru că starea noastră fizică influențează extrem de mult starea psiho-emoțională. Iată de ce trebuie să facem cel puțin o dată pe an cure de detoxifiere.

De fapt, nimeni nu a spus că aceste cure trebuie să fie neplăcute. Din contra! Datoria noastră este de a le face cât mai plăcute, pentru a le putea ține cu mai mare tragere de inimă și cât mai des.

65c5471b95

În continuare îți propunem o salată de țelină cu mere pe care trebuie să o consumi la prânz. Prin simplul ei consum vei putea scoate toxinele și reziduurile din corpul tău, pentru că țelina și merele posedă efecte detoxifiante.

Iată ce trebuie să faci.

O țelină de 200 grame se taie felii, după care deasupra se presară puțină sare. Între timp tai felii 200 grame de mere, iar peste ele torni sucul unei jumătăți de lămâi. După aceasta amestecă țelina și merele.

Poți încerca pentru diversificare să înlocuiești merele cu morcov, sau le poți combina împreună. Efectul va fi același.

Această salată se consumă la prânz, timp de 2 săptămâni. Dacă îți este foame după masă, consumă un produs ușor, la alegere.

Ce trebuie să faci în timpul curei:

  • Nu consuma produse prăjite și mezeluri
  • În loc de dulciuri folosește fructe
  • Nu consuma pâine albă
  • În loc de zahăr folosește miere
  • Bea cât mai multe lactate (lapte, chefir, etc)
  • Fă exerciții fizice zilnic, după putință

Dacă vei face toate acestea, organismul tău va fi curățat de toxinele pe care le-ai acumulat în anul precedent. Deci nu ezita să faci această cură!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: splendidtable.org