Cu acest remediu minune vei spune ADIO durerilor de genunchi, umeri și articulații.

Vremea trece rapid și tinerețile nu se mai întorc, iar împreună cu ele pleacă și sănătatea noastră. Dar dacă sănătatea nu mai vrea să ne calce pragul casei, atunci trebuie noi să ne ducem la ea în ospeție.

În cele ce urmează îți vom prezenta un remediu absolut natural cu ajutorul căruia vei putea scăpa de durerile genunchilor, umerilor și articulațiilor.

s560x316_dureri

Acest remediu este utilizat îndeosebi de ruși, pentru că în clima lor rece articulațiile încep să cedeze mai repede decât în zonele cu climă caldă. De aceea, dat fiind faptul că România este situată exact la mijlocul dintre zonele calde și reci, acest remediu va fi foarte util și pentru oamenii din țara noastră.

Iată de ce vei avea nevoie:

  • miere de albine
  • muștar iute
  • sare de mare
  • bicarbonat de sodiu

Pentru a prepara acest remediu este necesară o lingură din fiecare ingredient enumerat.

Ce faci mai departe:

Toate ingredientele se amestecă până la omogenizare. După aceasta, unguentul rezultat se aplică peste zona afectată, după care deasupra se înfășoară cu un bandaj sau cu un prosop.

Compresul trebuie să acționeze timp de 2 ore. Perfect ar fi dacă veți lăsa bandajul să acționeze pe toată durata nopții.

După aceasta vei simți cum durerile cedează iar tu te poți mișca mai ușor.

Încearcă neapărat acest remediu. Nu vei regreta!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: goodmorningcenter.com

Add Comment