Cu acest suc a scăpat ușor de diabet și a slăbit cu 11 kilograme!

Acum câțiva ani în urmă Jack Collins a fost depistat cu diabet. În acel moment el simțea cum tot universul i s-a dat peste cap. Medicii i-au spus că el va putea ține diabetul sub control doar cu ajutorul insulinei, pentru tot restul vieții sale…

În astfel de condiții (el mai avea și colesterolul ridicat) Jack a început să ducă un mod sănătos de viață, să practice sportul și să-și ia medicamentele la timp. Însă peste un an bărbatul iarăși a început să se simtă rău și a înțeles că trebuie să ia măsuri drastice. El a început să se intereseze mai mult despre boala lui și întâmplător a dat de doctorul indian Juan Zirdum, care afirma că diabetul poate fi vindecat cu un remediu special.

cabbage-patch-juice2

Jack și-a zis că nu are ce pierde și a testat remediul. Și-a cumpărat un blender și început să facă totul ce spunea doctorul Zirdum. În primele două luni Jack nu a observat vreo schimbare, însă în luna a patra rezultate s-au făcute văzute. Astfel, nivelul zahărului în sânge scăzuse, colesterolul revenise la normal, tensiunea arterială la fel s-a normalizat iar el a pierdut 11 kilograme!

Iată ce făcea Jack:

El da prin blender aceste ingrediente: 5 kiwi, 20 grame de ghimbir, 50 grame de varză, 2 banane, 2 mere și 500 ml de apă. Apoi consuma jumătate din aceste remediu dimineața pe stomacul gol, iar a doua jumătate în decursul zilei! În rest Jack se alimenta sănătos și practica sportul.

Încearcă și tu acest remediu și convinge-te singur de eficiența lui!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifetricks.com