Cu ajutorul acestei băuturi, rinichii tăi se vor curăța aproape instantaneu!

Rinichii au o funcție vitală, ei curăță organismul de toxine și săruri inutile. Însă atunci când acestea sunt în cantități foarte mari, rinichii nu mai fac față și în ei încep a acumula aceste substanțe. Acest lucru la rândul său are un impact grav asupra sănătății noastre. Iată de ce trebuie noi să avem grijă de rinichi, ca ei mereu să rămână curați și activi.

Pentru a-ți menține rinichii mereu sănătoși sau a-i curăța de toxine și săruri, trebuie să folosești următorul remediu.

fullscreen-capture-10212016-70533-pm

Vei avea nevoie doar de o mână de pătrunjel. Pătrunjelul se spală, apoi se taie mășcat, după care se pune la fiert pe 10 minute.

După ce s-a răcit, lichidul se strecoară. Trebuie să beți zilnic câte un pahar de acest ceai. În scurt timp veți observa că urina și-a schimbat puțin culoarea, semn că odată cu ea din organism sunt evacuate sărurile și toxinele.

Totodată, nu trebuie să vă limitați doar la acest ceai. Beți zilnic câte 1 litru de apă. Astfel toxinele și sărurile vor fi evacuate din organismul vostru mult mai rapid.

Acest ceai ajută nu doar în cazul rinichilor. De asemenea el este util pentru glanda tiroidă și sistemul nervos, stimulează creșterea părului, elimină petele de pe piele, stimulează metabolismul, îmbunătățește digestia și stimulează circulația sanguină.

Notă: Merele, pepenele verde și lămâia la fel ajută rinichii, de aceea consumul lor este binevenit pe durata curei cu ceai de pătrunjel.

Îți dorim multă sănătate.

 

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: naturalcuresandhomeremedies.com