Cu ajutorul unei cure de rădăcini de păpădie vei putea face minuni în bolile cardiovasculare și de ficat!

Rădăcina păpădiei este cea mai utilă parte a acestei plante pentru sănătatea noastră. Ea are proprietatea de a tonifica ficatul, de a stimula rinichii și intestinele și de a elimina toxinele din ficat.

În plus, rădăcinile de păpădie sunt recomandate spre consum persoanelor cu dereglări glandulare și cardiovasculare. Rădăcinile se consumă preferabil sub formă de pulbere (adică rădăcină uscată dată prin râșniță). În acest caz pulberea se ține sub limbă 2 minute, după care se înghite cu apă.

Însă cel mai puternic păpădia influențează anume ficatul. Ea restabilește acest organ, luptă împotriva hepatitei virale și alcoolice, previne procesul de fibrozare, combate oboseala și colorarea în galben a tegumentelor.

Pentru a avea parte de aceste efecte trebuie să administrezi de două ori pe zi câte jumătate de linguriță de pulbere de rădăcină de păpădie timp de 2-3 luni. Dacă vrei să-ți detoxifici ficatul, fă o cură de pulbere de păpădie cu durata de 1-2 luni (consumă zilnic câte o linguriță de pulbere).

În plus, cu ajutorul pulberii de păpădie poți ameliora bolile cardiovasculare, pentru că această plantă are proprietatea de a scade nivelul colesterolului rău și a trigliceridelor, fapt care va stopa depunerea de plăci de aterom pe artere și va preveni infarctul miocardic.

Pentru aceasta va fi nevoie să consumi câte o jumătate de linguriță de pulbere de rădăcini de păpădie de 4 ori pe zi timp de 90 de zile.

Atenție: pulberea de rădăcini de păpădie nu trebuie consumată de persoanele cu calculi calodecieni și cu alergie la păpădie.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: draxe.comliverdoctor.comherballegacy.com