Cu o metodă naturală vei putea preveni cristalizarea acidului uric din articulații. Un tratament bun pentru articulații și gută!

Durerile de articulații sau gută au drept cauză acidul uric cristalizat la nivel de articulații. Există numeroase preparate medicamentoase care neutralizează acidul uric. Unele sunt mai eficiente, iar altele mai puțin, în schimb fiecare dintre el costă destul de scump.

De aceea ne-am gândit ca în acest articol să-ți oferim o metodă de tratare a gutei și a durerilor articulare pe o cale naturală și relativ ieftină.

După ce vei bea sucul care posedă aceste proprietăți este posibil să resimți o ușoară durere, însă aceasta este o reacție normală la acest suc și deloc dăunătoare, de aceea nu trebuie să-ți faci griji.

Iată de ce vei avea nevoie:

  • 1/2 lămâie
  • 1 castravete mediu
  • 1 rădăcină de țelină
  • 1 bucată de ghimbir de 2 cm grosime

Ce faci mai departe:

Curăță de coajă țelina și ghimbirul și stoarce sucul de lămâie, după care dă toate ingredientele prin blender. După aceasta strecoară sucul. Acum el este bun de consum.

Administrează acest suc o dată pe zi timp de 14 zile peste 30 minute după prânz.

Cu ajutorul lui vei uita de durerile articulare și de gută!

Nu uita să distribui prietenilor tăi acest articol util.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodresources.com