Cum poate fi oprită sângerarea timp de 10 secunde într-un mod simplu şi nedureros.

Multă lume are teamă patologică de sânge, numită hemofobie. Uneori chiar şi cei mai curajoşi se pierd cu firea la vederea sângelui propriu sau al altcuiva.

Dacă găteai ceva şi te-ai tăiat întâmplător la deget cu un cuţit – te poţi folosi de acest sfat şi opri sângerarea în 10 secunde!

перец

CUM POŢI OPRI SÂNGERAREA

Probabil ai acest ingredient în bucătărie şi acesta este ardeiul iute! Presară pe rană o cantitate mică de ardei măcinat şi sângerarea se va opri în câteva secunde!

Acest ingredient secret este mai mult decât doar un simplu condiment. Ardeiul iute roşu te ajută să scapi de migrene, arsuri la stomac, răceli, gripă, dureri articulare şi infecţii fungice.

De asemenea, acest tip de ardei este ideal pentru cei care suferă de obezitate, edem şi durere de dinţi. În prezent, oamenii de ştiinţă studiază capacitatea sa de a preveni cancerul.

перец

Atenţie! Acesta nu este doar cel mai rapid mod de a opri sângerarea, dar şi unul dintre cele mai dureroase! Dacă ai un prag de durere scăzut – atunci, probabil, nu ar trebui să foloseşti această metodă.

Cu ajutorul ardeiului iute roşu poţi opri doar sângerările mici. În cazul unor răni mai mari, este cazul să te adresezi specialistului!

Pe răni pot fi aplicate şi frunzele de pătlagină.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment