Cum poate fi tratat cancerul timp de 3 luni fără medicamente. Vindecare miraculoasă cu ajutorul unei diete simple!

Este greu de imaginat, dar cancerul poate fi învins deja timp de 3 luni! Este suficient să respectaţi o dietă simplă şi accesibilă.

Doctorul Johanna Budwig, inventatoarea dietei, a trăit 95 de ani! Toata viaţa sa a consacrat-o studiului problemei cancerului.

BRÂNZĂ DE VACI ÎMPOTRIVA CANCERULUI

În timpul cercetării sale, doctorul Budwig a ajuns la concluzia că principalii inamici ai sănătăţii sunt grăsimile rafinate şi glucidele. Cu alte cuvinte, alimentele dietetice cu un conţinut scăzut de grăsimi, care sunt acum la modă – este calea directă către dereglarea întregului organism.

Deficienţa de acizi graşi din celulele noastre poate cauza infarct miocardic, ateroscleroză, ulcer… Dar nu e cazul să puneţi mâna imediat pe un sandviş cu maioneză sau să înfulecaţi biscuiţi în cantităţi neliminate! Brânza de vaci este remediul!

Джоанна Бадвиг

Doctorul Budwig a stabilit că cei mai mulţi dintre acizii graşi se conţin în uleiul de in presat la rece, iar brânza este bogată în proteine. Combinaţia dintre aceste două produse, nu previne doar bolile, ci este şi un adevărat panaceu.

REŢETA CU BRÂNZĂ DE VACI ŞI ULEI DE IN

творог

Reţeta acestui medicament este simplă. Este suficient să amestecaţi bine 2 linguri de ulei organic de seminţe de in cu 100-150 de brânză proaspătă de vaci. După 3 luni de utilizare a amestecului o dată pe zi, pacienţii simţeau o îmbunătăţire semnificativă.

Pentru îmbunătăţirea generală a sănătăţii, puteţi, pur şi simplu mări doza de brânză şi să mişcoraţi doza de ulei, după gust.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment