Cum poate fi uniformizată culoarea tenului: o mască simplă pentru rezolvarea problemelor răspândite ale pielii!

În zilele noastre, cele mai multe femei nu pot ieşi din casă fără machiaj. O componentă esenţială a machiajului este fondul de ten. Acesta ajută la uniformizarea culorii tenului, acoperă roşeaţa şi erupţiile cutanate minore. Este o soluţie foarte comodă, care salvează în diferite situaţii, dar nu putem spune nicidecum că este benefic pentru piele.

De aceea vă oferim reţeta unei măşti pentru un ten neted. Aceasta elimină onctuozitatea, roşeaţa şi umflăturile. În plus, îngustează porii. Această mască va oferi elasticitate pielii şi va netezi ridurile fine.

UNIFORMIZAREA CULORII TENULUI

кожа девушки до и после

Veţi avea nevoie de:

  • 1 linguriţă de burete Spongilla praf
  • 2 linguriţe de argilă cosmetică albă
  • Apă clocotită

Mod de preparare:

Amestecaţi praful şi argila cu apă clocotită. Adăugaţi apă puţin câte puţin. Amestecul trebuie să aibă aceeaşi consistenţă ca smântâna.

Aplicare

Pentru a uniformiza culoarea tenului, aplicaţi masca seara, pe faţa curăţată, pentru 15 minute, în afară de zona din jurul buzelor şi ochilor.

În timpul acestei proceduri veţi simţi o uşoară furnicătură, întrucât se intensifică microcirculaţia sângelui. Pielea poate căpata un aspect roz. După mască, ştergeţi faţa cu un cub de gheaţă şi aplicaţi o cremă hidratantă.

Masca ar trebui aplicată o dată pe săptămână. După 4-6 proceduri rezultatul va fi vizibil: culoarea tenului se va îmbunătăţi, coşurile vor dispărea şi se va reduce activitatea glandelor sebacee.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment