Cum poţi scăpa de firele albe de păr cu doar un singur ingredient

Firele albe de păr apar din cauza deficienţei de substanţe nutritive necesare organismului, în special vitamina A şi complexul de vitamine B, cupru, fier şi zinc. Părul alb poate apărea şi în urma stresului, consumului excesiv de alcool, ceai, cafea. O altă cauză a părului alb este dieta incorectă. Însă, trebuie să ţinem cont şi de faptul că apariţia firelor albe este un proces natural, ce are loc pe măsură ce înaintăm în vârstă.

par-sur

Coloranţii pentru păr îl pot deteriora, din cauza numărului mare de substanţe chimice pe care le conţin. Iată un remediu natural, care te va ajuta să acoperi firele albe.

Mod de preparare:

Curăţă 5 cartofi, toarnă 2 pahare cu apă într-un vas, apoi adaugă cojile de cartofi. Fierbe amestecul timp de 5 minute, apoi lasă-l să se răcească. Pune amestecul într-un castron. Adaugă rozmarin sau ulei esenţial de lavandă pentru aromă.

Utilizare:

Spală părul, apoi aplică amestecul pe păr şi masează scalpul. În scurt timp, firele albe de păr vor dispărea.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment