Cum puteţi îndepărta negii, utilizând un singur ingredient

Negii sunt adesea excrescenţe neplăcute, nedureroase ale pielii. Se întâlnesc mai frecvent la persoanele de vârstă mijlocie, dezvoltându-se de obicei pe pielea lezată de pe mâini şi picioare, deoarece virusul intră în stratul superior al pielii prin zgârâieturi sau tăieturi.

Verucile sunt excrescenţe benigne ale pielii şi, cum explică medicii, sunt considerate ca fiind tumori benigne ale ţesutului conjunctiv. Oamenii tind să le descrie ca mici moduli, iar dimensiunile lor variază de la câţiva milimetri până la chiar un centimetru.

how-to-remove-the-small-warts-by-using-a-single-ingredient

Negii au aproape aceeaşi culoare ca pielea, dar, în unele cazuri, sunt pigmentaţi uşor. Aceste excrescenţe nu sunt maligne, dar în timp se pot dezvolta şi pot fi mai uşor de observat, care este mai mult o problemă estetică.

Apar mai des la persoanele de vârstă mijlocie, în zonele în care pielea intră în contact cu alte porţiuni ale pielii, adică pe gât, axile, zona inghinală, sâni, burtă, pleoape. Dar pot apărea şi în alte părţi ale corpului. Aproape toată lumea a avut cel puţin o verucă pe piele.

Însă, negii pot cauza uneori probleme. Ei pot fi dureroşi sau inflamaţi, ceea ce poate stimula uneori creşterea şi sângerarea.

Ştiinţa nu oferă motive speciale pentru apariţia negilor, dar genele şi obezitatea sunt considerate a fi două cauze posibile.

Desigur, nu trebuie să intraţi în panică, dacă observaţi o nouă verucă. Un singur ingredient vă poate ajuta să scăpaţi de negi şi acesta este oţetul de mere pur.

Experţii consideră că oţetul de cidru de mere este unul din remediile cele mai puternice de casă. Este un remediu comun pentru diferite probleme de sănătate, iar eliminarea negilor este una dintre acestea.

Atenţie: Nu ar trebui să utilizaţi oţetul de mere pentru eliminarea negilor de pe pleoapă!

Această tehnică simplă a jutat mulţi oameni şi aici este o explicaţie detaliată a metodei.

Curăţaţi cu atenţie zona pielii din jurul negilor, folosind apă şi săpun delicat. Dacă este accesibil, muiaţi negii în apă timp de 15 minute sau muiaţi vată în apă şi aplicaţi pe neg.

Apoi, înmuiaţi un disc demachiant în oţet de mere şi stoarceţi excesul de oţet.

Aplicaţi-l pe neg şi fixaţi cu un bandaj. Lăsaţi-l timp de 15 minute, apoi clătiţi.

Se repetă procedura de trei ori pe zi, timp de câteva zile sau o săptămână. Negii se vor întuneca şi vor forma o crustă. În cele din urmă se vor usca şi vor cădea.

În funcţie de mărimea şi adâncimea negilor, această tehnică poate provoca daune uşoare, astfel încât aplicarea unguentului de gălbenele şi gelului de aloe vera poate fi de mare ajutor.

În cazul în care veruca nu este adâncă în piele, nu va lăsa cicatrice. Desigur, în cazul în care tratamentul este făcut în mod corespunzător şi cu atenţie.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: healthyfoodhouse.com
Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment