Cum să ardeți excesul de grăsime abdominală: scăpați de 3 kg în doar 5 zile!

Cine dintre noi nu visează la un abdomen perfect plat? Redacția sanatosi.info  vă dezvăluie azi un secret: cum să scăpați de grăsimea de pe burtă, fără să recurgeți la exerciții fizice. Pătrunjelul este unul dintre cele mai bune moduri de a slăbi. Noi toți îl folosim zi de zi, în aproape fiecare casă, fără măcar să știm cât este de util.

Pătrunjelul conține un depozit de vitamine și enzime care contribuie la stimularea metabolismului. Un mod eficient de a pierde în greutate este să consumați pătrunjel sub formă de băutură care arde grăsimile.

петрушка лимон для похудения

Cum puteți elimina rapid grăsimea de pe abdomen

Ingrediente

  • 60 g de pătrunjel proaspăt
  • 1 lămâie
  • 250 ml de apă

Mod de preparare

  1. Spălați crenguțele de pătrunjel și tăiați tulpinile. Pentru a prepara băutura aveți nevoie doar de frunzele acestei plante.
  2. Tăiați mărunt pătrunjelul și turnați peste el sucul de la o lămâie.
  3. Adăugați apă fiartă în amestecul de suc și pătrunjel.

Consumați băutura de pătrunjel dimineața pe stomacul gol. Beți 5 zile la rând, apoi faceți o pauză, timp de 10 zile. Veți observa rezultatul foarte curând! Nu uitați să împărtășiți această rețetă eficientă cu prietenii.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com