Cum să ardeţi excesul de grăsime cu ajutorul gheţii. O metodă uimitoare, care într-adevăr funcţionează!

Ne-am obişnuit să utilizăm gheaţa ca antiinflamator şi ca remediu ce reduce umflăturile. Dar oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Kentucky au constatat că gheaţa îndepărtează eficient celulita! Ei asigură: pentru a scăpa de excesul de grăsime, este suficient să aplicaţi, timp de 30 de minute pe zi, comprese cu gheaţă pe zonele problematice sau să faceţi masaj cu cuburi de gheaţă.

антицеллюлитный ледовый компресс

În corpul uman există două tipuri de grăsime: grăsime albă şi bej. Grăsimea albă este cea de pe fese, coapse, abdomen, împotriva căreia luptăm cu înverşunare şi deseori fără rezultat. Iar cea bej este responsabilă de reglarea termică a corpului şi arde pentru a încălzi corpul când este frig.

Noua abordare în lupta împotriva depunerilor de grăsime se beazează pe mecanismul de transformare a grăsimii albe în bej. Atunci când grăsimea albă subcutanată se răceşte, se transformă în bej, care la rândul său arde, pentru a ridica temperatura corpului.

Gheaţă pentru piele

Pentru a face o compresă anticelulită, puneţi un pumn de cuburi de gheaţă într-un săculeţ de pânză. Acoperiţi zona problematică cu un prosop, iar deasupra puneţi punga cu gheaţă timp de 30 minute. Opriţi procedura dacă aţi simţit brusc o senzaţie de arsură sau orice alte senzaţii neplăcute, în scopul de preveni riscul de degerături.

Pentru masajul anticelulită, înveliţi cuburile de gheaţă într-un şerveţel şi masaţi corpul cu mişcări circulare, acordând fiecărei zone nu mai mult de 2 minute. După procedură, frecaţi intensiv pielea cu un prosop: scăderea bruscă a temperaturii influenţează suplimentar procesul de ardere a grăsimilor. Aplicaţi pe piele loţiune hidratantă sau lapte.

Pentru masaj, puteţi prepara gheaţă din infuzie de ierburi (muşeţel, gălbenele, dentiţă, tei) sau apă carbogazoasă.

Efectuaţi aceste proceduri de 3-4 ori pe săptămână. Iar exerciţiile fizice pentru arderea grăsimilor vor accelera procesul de pierdere în greutate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment