Cum să aveți articulații sănătoase: o licoare de casă care va face mersul dvs foarte ușor.

În fiecare zi genunchii noștri sunt supuși unui efort enorm. Este firesc ca odată cu înaintarea în vârstă cartilajele și ligamentele să fie mai puțin flexibile și mai slabe, apare disconfortul și durerea în timpul mersului.

j11

Din cauza diferiților factori negativi, în primul rând a alimentației incorecte, se micșorează producerea și vâscozitatea lichidului sinovial în articulații și cartilajele suferă, iar acesta este un drum direct spre artroză.

Fortificarea articulațiilor

Băutura de ovăz pe care v-o propune sanatosi.info  este folositoare pentru toți care suferă de dureri de genunchi. Acest remediu mărește producerea lichidului sinovial în genunchi, mărește cantitatea acesteia, îmbunătățește elasticitatea ligamentelor ceea ce se răsfrânge direct asupra flexibilității și activității picioarelor.

j111

De asemenea, un astfel de cocktail este foarte hrănitor și foarte gustos, deci se potrivește foarte bine pentru un dejun sau o cină complexă.

Ingrediente

  • 250 ml de apă
  • 50 g de fulgi de ovăz
  • 100 ml de suc de portocale
  • 1 lingură de nuci măcinate
  • 1 lingură de miere
  • scorțișoară după gust

Mod de preparare

  1. Preparați din apă și ovăz un terci de ovăz. Până se răcește, amestecați sucul de portocală cu scorțișoară, miere și nuci.
  2. Adăugați compoziția aromată în terci și amestecați-o cu blender-ul.

Cocktailul este bogat în substanțe nutritive care normalizează diferite procese din organism responsabile de producerea lichidului sinovial. După 2 săptămâni veți observa schimbări: mișcarea va fi mult mai ușoară și silueta se va modela!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com