Curăță colonul de reziduurile acumulate de-a lungul anilor cu această apă cu semințe de in sau chia!

Colonul este un loc deloc steril, însă de-a lungul anilor el poate deveni un adevărat depozit de mizerie și toxine. Trebuie să vorbim despre aceste lucruri deschis, pentru că atunci când este vorba de sănătatea noastră lucrurile trebuie spuse pe nume ca niciun om să nu-și facă iluzii ci să cunoască la modul sigur lucrurile necesare pentru o viață sănătoasă și respectiv fericită.

Întorcându-ne la colon trebuie să spunem că acesta poate să depoziteze până la 2,5 kg de reziduuri toxice care în loc să fie evacuate se acumulează și de aici se absorb încet dar sigur în sânge. Ulterior organele și țesuturile care sunt hrănite cu acest sânge toxic se îmbolnăvesc și apar bolile.

Însă este în puterile noastre să redresăm această situație. Și putem face asta destul de ușor.

Atât semințele de chia cât și cele de in sunt extrem de bogate în omega 3 și acizi grași responsabili de o digestie bună și de eliminarea toxinelor din colon.

Tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi o cană de semințe de in sau de chia în 3 litri de apă și să pui această apă la fiert la foc foarte mic, timp de o oră.

Este nevoie să bei zilnic câte un litru de această apă cu tot cu semințe timp de 2 săptămâni. Acest timp va fi suficient pentru a elimina toate toxinele din colon.

Pentru un rezultat perfect se recomandă să excluzi din dieta ta pe durata curei următoarele produse: carnea, alcoolul, cafeaua, mâncărurile grase și prăjite, maioneza, băuturile acidulare și cele care conțin E-uri.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: leaf.tv