Curăță colonul eficient. Este foarte simplu iar efectul e 100% garantat!

Mulți oameni au colonul toxic deși puțini își dau seama de acest lucru, pentru că simptomele colonului toxic sunt abia sesizabile. Cu toate acestea există o metodă simplă și necostisitoare de curățire a colonului. Este vorba de carbonul activ, ori cum i se spune de obicei – cărbunele medicinal!

cel-mai-simplu-si-eficent-tratament-de-curatare-a-colonului-2

Cărbunele medicinal poate face adevărate minuni!

Odată, medicul francez Tueri pentru a arăta mediului științific ce poate face cărbunele medicinal, a băut o cantitate mare de otravă după care a administrat cărbunele. Cum crezi, ce s-a întâmplat mai departe? Răspuns: Nimic nu s-a întâmplat. Medicul Tueri nu a demonstrat nici un semn de intoxicație!

Cum detoxifiezi colonul cu ajutorul cărbunelui medicinal:

Pentru aceasta e nevoie să administrezi 3 pastile pe zi timp de o săptămână. Dacă nu puteți înghiți pastilele, dizolvă-le în apă. Așa efectul lor va fi și mai puternic.

Nu trebuie să vă temeți de efecte adverse, pentru că ele nu există. Puțin vă poate speria culoarea scaunului, dar pe durata curei e normal ca el fie anume așa.

În ce cazuri mai puteți utiliza cărbunele medicinal:

  1. Dacă vă simtiți balonați
  2. Dacă aveți grețuri
  3. Dacă aveți diaree
  4. Dacă sunteți constipați
  5. Pentru a combate mahmureala
  6. Dacă aveți dureri de stomac din cauza unui consum exagerat de alimente
  7. Dacă aveți depresie, oboseală, anxietate, ceață în creier, modificări ale dispoziției, memorie slabă – acestea sunt semne că aveți nevoie de curățarea colonului. Respectiv, faceți o cură de detoxifiere a colonului cu cărbunele medicinal!

Vă dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment