Curățați ficatul și scăpați de kilogramele în plus în doar 72 de ore

Există o băutură care vă va ajuta să curățați ficatul și apoi veți putea scăpa de kilogramele în plus fără prea mult efort!

Sunt momente când organismul este atât de intoxicat, încât ficatul nu mai poate să-și îndeplinească funcțiile sale. În aceste situații, slăbirea decurge foarte lent, iar în final veți adăuga și mai multe kilograme.

Ficatul este cel mai important element în procesul de slăbire. Dacă ficatul este plin de toxine, atunci procesul de slăbire poate să se stopeze și în final nu veți obține niciun rezultat chiar și după o perioadă mai lungă.

Din această cauză unele persoane nu pot slăbi, chiar dacă depun eforturi enorme și aplică diferite metode.

Dacă și dvs sunteți printre aceste persoane, atunci încercați să aplicați în practică propunerea noastră care vă va curăți pe deplin ficatul de toxine.

Trebuie doar să consumați această băutură timp de 3 zile și veți curăța ficatul de toate toxinele și substanțele nocive care s-au acumulat de-a lungul timpului.

1

Cum se prepară băutura și cum se administrează?

Consumați acest suc de 3 ori pe zi, timp de 3 zile. În aceste zile mâncați moderat. Consumați multă apă pentru a ușura procesul de slăbire și de detoxifiere a ficatului.

Ingrediente

  • 3 lămâi
  • 1 pahar de pătrunjel mărunțit
  • 5 țeline opărite
  • 6 pahare de apă

Mod de preparare și administrare

  1. Amestecați cu ajutorul blender-ului sucul de lămâie, pătrunjelul și țelina.
  2. După care adăugați apa și mai mixați o dată.
  3. Consumați 2 pahare în 3 reprize pe zi înainte de mâncare.
  4. Repetați această procedură în următoarele 2 zile.
  5. Faceți pauză 7-10 zile și repetați din nou.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com