Dacă picioarele amorțesc și te dor, înseamnă că ai arterele înfundate. Vezi alte simptome care te anunță că ești în pericol!

Pericolul colesterolului rău în corpul nostru constă în aceea că el se depune în interiorul vaselor sanguine. Acest lucru provoacă o subalimentare cu sânge a organelor și țesuturilor, ceea ce la rândul său poate provoca apariția unei serii întregi de boli.

Iată de ce arterele înfundate nu sunt o glumă. În continuare vom enumera câteva simptome care ne anunță că avem arterele înfundate. Dacă descoperi aceste simptome la tine, atunci te sfătuim să mergi de urgență la doctor.

Artere înfundate- simptome:

1. Oboseală accentuată și nemotivată. Oboseala intervine atunci când mușchii nu sunt hrăniți suficient de sânge, din cauza arterelor înfundate.

2. Amorțeală în picioare sau durere. Acesta este unul din cele mai clare simptome că arterele tale sunt înfundate.

3. Angine pectorale, sau senzații de presiune în piept.

4. Căderea părului. Părul începe că cadă foarte repede atunci când scalpul nu este hrănit suficient cu sânge, din cauza că acesta nu poate răzbate prin arterele înfundate și blocate.

5. La nivel de bărbați, înfundarea arterelor creează disfuncții sexuale, inclusiv probleme sau lipsă de erecție.

Nu trebuie să așteptăm până ce aceste simptome se vor materializa într-o boală concretă. Mergi acum la doctor! Este mai ușor să previi îmbolnăvirea decât să tratezi o boală, care poate fi și netratabilă.

Cauzele arterelor înfundate sunt cunoscute de toți: Alimentația nesănătoasă și deficitul de mișcare. De aceea, dacă nu dorești să observi simptomele enumerate mai sus la tine, atunci fă sport și alimentează-te sănătos. Aceasta e simplu și plăcut!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: livestrong.comrd.com