Dacă ai probleme cu articulațiile, colesterolul sau circulația sângelui, consumă ASTA!

Oțetul de cidru de mere este extrem de bun pentru sănătatea noastră. El conține o mulțime de substanțe și componente utile, așa cum ar fi potasiu, sodiu, calciu, bor, fosfor, pectină, betacaroten și vitaminele A, B1, B2, B6, C și E.

Iată ce efecte terapeutice posedă oțetul de cidru de mere:

s604x0_otetul_din_cidru_de_mere

1. Ajută la slăbit – componentele sale sunt în stare să activeze și stimuleze metabolismul, ceea ce la rândul său duce la pierderea de kilograme.

2. Bun pentru diabetici – acest oțet scade nivelul glicemiei și îmbunătățește răspunsul organismului la insulină, ceea ce îl face foarte util persoanelor care suferă de diabet.

3. Scade colesterolul – dacă se consumă câte 15 ml de oțet zilnic.

4. Reduce tensiunea arterială – prin faptul că relaxează vasele sangvine. Pentru a beneficia de acest efect, este nevoie să bei o linguriță de oțet cu câte o linguriță de miere, zilnic.

5. Întărește oasele – efect care se datorează conținutului de calciu și fosfor. Totodată, astfel se reduce și riscul apariției osteoporozei.

6. Bun pentru articulații – pentru că elimină inflamațiile și durerile cauzate de afecțiunile articulare.

7. Elimină crampele musculare.

8. Combate insomnia și durerile de cap. Pentru asta trebuie să inhalați vapori de oțet timp de 5 minute.

Pentru a beneficia de toate aceste efecte trebuie să consumi oțet de cidru de mere cu regularitate, câte o linguriță în fiecare zi. Asigură-te că oțetul este 100% natural.

Îți dorim multă sănătate!

 

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info