Dacă te trezești între orele 3 și 5 noaptea, află AICI ce înseamnă acest lucru!

Somnul este o necesitate pentru corpul nostru, la fel ca hrana, apa sau aerul. Medicii chinezi afirmă că în timpul somnului organismul energizează rând pe rând fiecare organ, astfel încât dacă obișnuim să ne trezim noaptea din motive necunoscute, aceasta este un semn că avem un careva organ bolnav ori suferim de o afecțiune psihologică. Reieșind din ora la care ne trezim, medicii chinezi au putut deduce ce organ anume este bolnav ori de ce anume suntem afectați psihologic.

trezire-5am-dimineata

Iată la ce concluzii au ajuns medicii chinezi:

Dacă ne trezim între 9:00 pm și 11:00 pm  (adică nu putem adormi în acest interval de timp), aceasta este un semn că avem un stres psihologic. În acest caz se recomandă se facem câteva exerciții fizice.

Dacă ne trezim între 11:00 pm și 1:00 am, aceasta înseamnă am avut o dezamăgire emoțională. Pentru a adormi la loc este nevoie să iertăm în minte pe oamenii pe care îi considerăm vinovați pentru dezamăgirea noastră.

Dacă ne trezim între 1:00 am și 3:00 am, acest lucru înseamnă că avem afectat ficatul ori am avut o furie necontrolată. Astfel, trebuie să ne controlăm mai bine emoțiile și să mergem la medic să vedem ce se întâmplă cu ficatul nostru.

Dacă te trezești între 3:00 am și 5:00 am – aceasta este un semn că ai un tonus bun și ești plin de energie. Prin urmare, nu trebuie să îți fie frică de nimic.

Dacă te trezești între 5:00 am și 7:00 am, aceasta la fel nu neapărat înseamnă că ești bolnav, ci poate însemna pur și simplu că intestinele și vezica urinară ta s-a umplut și e timpul să mergi la baie, chiar dacă ți se pare că nu e necesar. Adică, dacă te trezești între aceste ore, totuși e necesar să mergi la baie.

Organismul nostru comunică cu noi într-un mod minunat. Trebuie doar să-l ascultăm cu atenție și să înțelegem semnele pe care el ni le trimite.

Vă dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: thelimitlessminds.com

Add Comment