Dacă vei consuma pe stomacul gol ASTA, în maxim 10 zile vei putea elimina paraziții intestinali!

O parte din noi crede că paraziții intestinali sunt niște locuitori naturali ai intestinelor, însă această părere e greșită. Și asta pentru că paraziții intestinali ne cauzează grave probleme de sănătate, de la simple tumori până la cancer. De aceea, acești paraziți trebuie urgent eliminați din organismul nostru.

De obicei, paraziții intestinali se nimicesc foarte greu pentru că ei depun multe ouă. Astfel, în urma unui tratament, speciile mature pot să moară însă ouăle să nu fie afectate. În scurt timp ouăle se maturizează și efectul tratamentului precedent devine egal cu zero.

consuma-asta-pe-stomacul-gol-ca-sa-omori-si-sa-elimini-parazitii-intestinali-si-ouale-lor-in-maxim-10-zile

În cele ce urmează îți prezentăm un preparat natural care omoară atât paraziții maturi cât și ouăle de paraziți din organismul tău.

Iată de ce ai nevoie:

  • 100 de mg cuișoare măcinate
  • 2-3 capsule pisate de extract din pelin dulce (Artemisinin)
  • o linguriță de praf de ghimbir
  • 20 de ml de tinctură de nucă neagră
  • 250 de ml de apă

Ce faci mai departe:

Tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci bine aceste ingrediente, după care să bei dintr-o dată acest preparat dimineața, pe stomacul gol.

Fă aceasta timp de 10 zile și atât paraziții intestinali cât și ouăle lor nu vor avea nici o șansă de supraviețuire.

Vă dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: losingweightdone.com

Add Comment