Dacă vei fierbe miere de albine cu scorțișoară, vei putea trata colesterolul, gripa, artrita și multe alte boli!

Mierea de albine este unul din cele mai sănătoase alimente de pe planetă. Nu întâmplător grecii antici afirmau că mierea intră în componența băuturii care îi face pe zei nemuritori.

O fi existând zeii grecilor ori nu, fapt este că mierea poate face miracole pentru sănătate. Însă atunci când este folosită împreună cu scorțișoara, ea devine o adevărată comoară de sănătate!

doar-fierbe-scortisoara-si-miere-de-albine-si-vei-trata-artrita-cancerul-colesterolul-receala-gripa-si-alte-10-boli-300x1602x

Iată ce trebuie să faci:

100 grame de miere naturală se pune la fiert, apoi se adaugă o linguriță plină de scorțișoară. Ingredientele se amestecă apoi se lasă să fiarbă încet timp de 3 minute. Acum remediul este gata. Nici măcar zeii antici nu cunoșteau acest remediu…

Iată la ce te ajută acesta:

Vindecă infecțiile biliare – pentru aceasta trebuie să bei zilnic un pahar cu apă caldă în care ai dizolvat o lingură de preparat.

Scade colesterolul –  trebuie să iei în fiecare dimineață câte o linguriță de preparat.

Scade probabilitatea apariției bolilor de inimă – pentru a beneficia de acest efect al preparatului, trebuie să consumi câte jumătate de linguriță de preparat după cină.

Vindecă artrita – dizolvă o linguriță de preparat într-o cană de apă caldă. Bea în fiecare zi această băutură în loc de ceaiul sau cafeaua de dimineață.

Fortifică sistemul imunitar – în acest caz nu are importanță cum și cât consumi preparatul, pentru că rezultatul va fi mereu același.

Tratează răceala și gripa – pentru aceasta se recomandă să dizolvi o lingură de preparat într-o cană de apă caldă. Trebuie să bei zilnic câte 3 căni de această băutură până la vindecare completă.

Nu uita să distribui acest articol util prietenilor tăi.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info