Am dat-o cu toții uitării, deși este cea mai sănătoasă plantă din lume!

Năsturelul este o plantă foarte utilă sănătății noastre. Ea conține vitamine și minerale într-o cantitate mai mare chiar decât spanacul!

Certările care au avut drept obiect de studiu năsturelul, arată că această plantă stimulează apetitul, purifică organismul și elimină stresul.

Deosebit de util pentru piele este ceaiul de năsturel, care elimină toxinele din pori și îi redau un aspect atrăgător. În plus, ceaiul de năsturel previne bolile și afecțiunile cardiace și pulmonare, de aceea este indicat spre consum pentru fumători.

De asemenea, pentru a obține o piele catifelată se poate aplica un compres pe bază de tinctură de frunze de năsturel. Raportul frunze de năsturel/alcool trebuie să fie de 1/5.

La fel de bune și sănătoase sunt salatele de năsturel.

Pentru a prepara o salată de năsturel vei avea nevoie de:

  • 1 mână de frunze de năsturel
  • Oțet
  • Zeamă de lămâie
  • Ulei de măsline
  • Sare, piper și alte condimente după gust

Ce faci mai departe:

Nu trebuie decât să tai frunzele sau să le rupi cu mâna, după care să adaugi celelalte ingrediente. Adaugă zeama de lămâie, uleiul, oțetul și condimentele în cantitatea pe care o dorești, pentru a primi gustul optim. De asemenea, dacă vrei poți adăuga în această salată și cașcaval.

Consumă această salată și organismul tău va deveni super vitaminizat și mineralizat!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: herbwisdom.comanniesremedy.com