De acum înainte nu vei mai ști ce înseamnă amețelile, lupusul, fibromialgia, bolile tiroidiene și artrita!

Trăim într-un mediu foarte agitat. Totul în jurul nostru ”fierbe” și se petrece în mare grabă. Mai ales aceasta este valabil și sesizabil la viața de oraș. Totul în jurul nostru se mișcă și ne mișcăm și noi în această mașinărie gigantică.

Însă aceste lucruri nu pot rămâne pentru noi fără urmări negative. Devenim agitați, după care stresați, iar în final facem oboseală cronică. Sistemul nostru nervos și sănătatea psihică se începe a deteriora și ca urmare a acestui fapt începe a suferi întreg organismul, care devine pradă ușoară pentru orice tip de boală.

Din fericire, este în puterea noastră să evităm efectele nefaste ale mediului în care locuim.

Cimbrul este o plantă a căror proprietăți sunt demult cunoscute. Această plantă conține calciu, fier, potasiu și mulți oxidanți. Conținutul specific de elemente face ca cimbrul să fie o plantă perfectă pentru a reda sistemului nervos sănătatea de care are nevoie, iar un sistem nervos sănătos este garantul sănătății întregului organism.

Astfel, datorită ceaiul de cimbru vei scăpa de amețeli, oboseală cronică, stres, anxietate și drept urmare vei avea o glandă tiroidă sănătoasă. În plus, cu ajutorul ceaiul de cimbru vei putea trata tusea, bronșita, lupusul, fibromialgia, artrita, astmul și scleroza multiplă.

Iată cum faci un ceai de cimbru:

Fierbe jumătate de litru de apă și pune în ea la infuzat o mână de cimbru pe 15 minute. Poți îndulci ceaiul cu miere

Bea acest ceai zilnic și vei fi mereu sănătoasă!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: naturalhealingmagazine.com