De ce ar trebui să mâncăm fructele pe stomacul şi de ce este contraindicat să fie combinate cu alte alimente

Potrivit Dr. Stephen Mark, leacul pentru cancer s-a găsit și constă în mâncarea corectă a frunctelor.

11_should-fruit-be-eaten-before-or-after-meals-770x430

Trebuie să mâncați fructele pe stomacul gol și nu după mese. Astfel fructele contribuie la detoxifierea organismului, alimentându-l cu energie.

Deseori, alimentele consumate înainte intră în contact cu fructele şi cu sucul gastric şi toată mâncarea începe să se strice.

Amestecându-se cu alte produse alimentare, fructele produc gaze naturale şi, prin urmare, balonează. Părul carunt, chelirea, izbucnirile nervoase nu vor apărea dacă mâncați fructele pe stomacul gol. De fapt mâncatul fructelor pe stomacul gol este secretul longevității, frumuseții, sănătății, energiei și fericirii, susține Doctorul.

Atunci cand beți suc de fructe – beți doar suc din fructe proaspete, nu din conserve, pachete sau sticle. Nu este recomandat nici sucul încălzit. De asemenea, fructele fierte nu conțin substanţe nutritive, ci păstrează doar gustul. Prepararea termică distruge toate vitaminele. Este recomandat să mâncați fructul întreg, decât să beți doar sucul. Sucul trebuie băut încet deoarece el trebuie să se amestece cu saliva înainte de a fi înghițit.

Puteți face o cură de 3 zile pentru a vă detoxifia copul. Mâncați doar fructe și beți suc proaspăt în aceste zile.

Kiwi

Este bogat în potasiu, magneziu, vitamina E și fibre. Iar conținutul său de vitamina C este de 2 ori mai mare decât cel al portocalelor.

Măr

Mărul conţine antioxidanți si flavonoizi, care îmbunatățesc activitatea vitaminei C, contribuind astfel la reducerea riscurilor de cancer de colon, infarct miocardic și accident vascular cerebral.

Căpşuna

Fructul care protejează organismul de cancer și înfundarea vaselor sanguine.

Portocale

Fructele care vă ajută să scăpați de răceli. Consumul a 2-4 portocale pe zi vă poate ajuta să reduceţi nivelul colesterolului și să preveniți și dizolvați pietrele de la rinichi. De asemenea, previne apariţia cancerului de colon.

Pepene verde

Conține 92% apă și o doză mare de glutation, care întăreşte sistemul imunitar. Este bogat în licopen, oxidantul ce luptă impotriva cancerului. De asemenea, conține vitamina C și potasiu.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com