Dejunul lasă-l dușmanului tău! Medicul Leo Bokeria a făcut revoluție în dietetică.

Leo Bokeria este un renumit medic cardiolog, profesor, cardiochirurg principal al Ministerului Sănătății din Federația Rusă, specialist la care mulți doresc să ajungă. Având grijă de pacienți, el a studiat organismul uman detaliat și a ajuns la o concluzie care a uimit toți nutriționiștii contemporani!

Majoritatea susțin faptul că dejunul este obligatoriu datorită căruia metabolismul funcționează corect și în nici un caz nu trebuie neglijat. Leo Bokeria afirmă că cunoaște un mod de a slăbit rapid fără a ține regim: renunțați la masa de dimineață. Probabil m-a interesat această noutate, deoarece îmi este mult mai simplu să sar peste dejun, decât peste cină.

лео бокерия о завтраке

Cum să vă alimentați ca să slăbiți

„Dejunul mâncați-l singur – este o afirmație de absurditate totală, se are în vedere un dejun complex. Acest lucru se motivează prin faptul că v-ați trezit dimineața, organismul abia începe să intre în ritm, vă așezați la masă și mâncați o farfurie de carne, făinoase, beți un pahar mare de ceva. După care vă îmbrăcați și plecați la serviciu. Ce fel de lucrător veți fi? Strict fiziologic.

Am observat demult, când s-a început colaborarea ruso-americană, că chirurgii foarte renumiți, în cel mai bun caz beau dimineața o ceașcă mică cafea. Doar atât. La prânz, o tartină.

Seara, vine acasă, mănâncă bine, după care merge la piscină, citește ceva… De aceea, dejunul dați-l vrăjmașului, la prânz gustați ceva, seara (nu foarte târziu) mâncați bine, după care faceți sport. Conform cercetărilor mele, în țările unde se respectă acest regim, oamenii trăiesc mai mulți ani.”

лео бокерия о питании

David Levitsky de la Universitatea Cornell a efectuat o cercetare complexă și a ajuns la concluzia că dacă treceți peste micul dejun, cel puțin de câteva ori pe săptămână, veți slăbi vizibil. Persoanele care nu au mâncat la dejun, au simțit o foame puternică la amiază, asta nu înseamnă că ei la prânz mănâncă mai mult decât ceilalți. Astfel, ei consumau mai puține calorii pe zi, decât cei care avea dejun regulat.

Dacă vă gândiți cum să vă alimentați ca să slăbiți, atunci încercați această metodă. Contraindicații sunt doar pentru diabeticii care trebuie să monitorizeze nivelul glicemiei. Pentru ceilalți este un regim minunat!

Pentru a avea rezultate mai bune faceți sport, măcar puțin, și evitați consumul anumitor produse. Leo Bokeria a enumerat câteva dintre acestea: crema de cașcaval, musli, mezelurile, terciurile ce se prepară rapid, preparatele din brânză, sucurile ambalate.

лео бокерия советы

Persoanele care au slăbit cunosc cât este de plăcut să fii mulțumit de cum arăți și se mândresc cu puterea lor de voință. Încercați această metodă, este una dintre cele mai simple căi de monitorizare a greutății.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com