Despre acest ceai se afirmă că tratează bolnavii de ciroză în fază terminală și hepatita!

Ficatul este un organ foarte important pentru corp. Acesta purifică organismul de toxinele și substanțele toxice provenite din alimente și băuturi. Cu toate acestea, deși funcția ficatului este de a curăța, acesta singur periodic are nevoie de a fi curățat pentru a putea funcționa bine în viitor.

Ciroza și hepatita atacă ficatul, însă aceste afecțiuni pot fi tratate.

În continuare îți propunem cel mai bun remediu naturist cunoscut până în prezent, pentru a trata aceste boli.

ceai2-700x466

Astfel, vei avea nevoie de rădăcină de dud, măceș, pir, urzică vie și iarbă de rostopască.

Ce faci mai departe:

În 3 litri de apă trebuie să adaugi  3 linguri de rădăcină de dud mărunțită și câte o linguriță de măceș, pir și urzică vie. Fierbi ceaiul la foc mediu fără capac până rămâne un 1 litru de lichid, după care adaugi 1 lingură de iarbă de rostopască și lași ceaiul să se răcească

Cum folosești ceaiul:

Ceaiul rezultat trebuie să-l bei în decursul zilei. În fiecare zi trebuie să faci un ceai nou. Cura trebuie să dureze  o săptămână, iar după o pauză de 2 săptămâni poate fi reluată.

Trebuie să știi:

Măceșul și rădăcina de dud trebuiesc mărunțite înainte de a fi puse în ceai.

Din cauza rădăcinii de dud, este posibil să urinezi mai des, cu urină de culoare roșie. Dacă asta se întâmplă, nu te speria, pentru că așa efect este unul normal.

Atât timp cât faci cura, nu trebuie să consumi carne, alcool, produse prăjite și afumate.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: itmonline.org