Detoxifierea organismului în 2 săptămâni cu Coada-Şoarecelui

Cu toate că organismul are metode de a elimina toxinele şi reziduurile acumulate, acestea devin ineficiente atunci când cantitatea toxinelor este în exsces – cum ar fi în cazul persoanelor supra ponderale sau care suferă de o stare permanentă de oboseală.

Prin urmare, în aceste cazuri, este recomandat să se efectueze o detoxifiere a organismului o data la 6 luni. Una din metodele recomandate de detoxifiere este maceratul sau infuzia de Coada-Şoarecelui.

Indicaţii teraperutice

Macerata sau infuzia de Coada-Şoarecelui are următoarele efecte benefice asupra organismului: îmbunătăţeşte activitatea stomacului, activează funcţiile biliare şi hepatice, curăţă sângele şi previne bolile ginecologice.

Prepararea maceratei de Coada-Şoarecelui: într-un pahar cu 250 ml de apă se adaugă o linguriţă de plantă. Se lasă la macerat opt ore la temperatura camerei. Se strecoară, iar ulterior se încălzeşte.

Prepararea infuziei de Coada-Şoarecelui: într-o cană cu 250 ml de apă fiartă se adaugă o linguriţă de plantă. Se menţine la infuzat timp de 30 minute, iar ulterior se filtrează.

Mod de administrare

Timp de două săptămâni, se beau zilnic 250-500 ml de macerat sau infuzie. Este recomandabil ca pe durate curei cu macerat sau infuzie de Coada-Şoarecelui să se elimine din mâncare mezelurile, conservele, carnea grasă, dulciurile şi produsele de patiserie.

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Surse selective: wellnessmama.commotherearthnews.comwhisperingearth.co.uk