Diabetul poate fi mai puțin deranjant, dacă vei folosi aceste două ingrediente. Simplu și de folos!

Diabetul este o boală caracterizată printr-un mare nivel de zahăr în sânge. De acest lucru se face vinovat pancreasul, care nu elimină suficientă insulină care are rolul de ajuta glucoza să pătrundă în celulele corpului.

Această boală duce la orbire, blocaj renal și infarct. Deși, cu mare părere de rău, diabetul nu poate fi tratat complet, există remedii care permit un control eficient al acestei boli.

Imagini pentru lamâie țelina

Conform Organizației Mondiale pentru Sănătate, se estimează că până în anul 2030 numărul bolnavilor de diabet zaharat va crește până la 380 milioane de oameni. În prezent, diabetul se face vinovat pentru un număr de decese mai mare decât în cazul SIDA și al cancerului mamar. Se estimează că în fiecare 3 minute un american moare de diabet.

Dacă din nefericire suferiți de diabet, nu trebuie să disperați: zahărul din sânge poate fi menținut la nivel satisfăcător. Iar dacă doriți să evitați această boală, atunci totul e și mai simplu. Este mult mai logic să depuneți un pic de efort pentru a evita boala, decât să suferiți de pe urma ei. Nu-i așa?

Iată de ce ingrediente aveți nevoie:

  • 300 grame rădăcină de țelină;
  • 6 lămâi.

Ce trebuie să faceți:

Spălați țelina și puneți-o într-un vas de email, după care adăugați zeama din lămâi. Acoperiți oala și puneți-o într-o altă oală plină cu apă. Puneți oala la fiert timp de 2 ore. După aceast scoateți oala cu țelină și lămâie (dar nu o deschideți) și lăsați-o să se răcească. Apoi transferați conținutul într-o borcan de sticlă, care trebuie păstrat închis în frigider.

Cum folosiți preparatul:

Este suficient să luați o lingură de preparat pe stomacul gol, cu jumătate de oră înainte de micul dejun. Cura va dura aproximativ două luni. În acest răstimp, zahărul în sânge se va normaliza.

Vă dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment