Dieta care poate trata diabetul fără insulină! Un tratament mai bun nu există…

Diabetul este o boală cronică, care a atins proporţii epidemice în prezent. Mai mult de 400 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de diabet zaharat. Boala îi poate afecta şi pe cei care nu sunt predispuşi la astfel de perturbări în organism…

 

Cauza este simplă: prea mult zahăr în diverse alimente, chiar şi acolo unde n-ar trebui să fie prezent. Zahărul ucide treptat, în special pe cei care nu limitează consumul de zahăr. Zahărul este prezent absolut peste tot, chiar dacă produsul nu este dulce.

Înainte ca preparatele injectabile cu insulină să fie utilizate pe scară largă, se recomanda tratarea diabetului cu ajutorul acestei diete. Aceasta va preveni agravarea bolii sau chiar o va trata! În plus, o astfel de alimentaţie este benefică pentru toţi – pentru a preveni diabetul zaharat.

овощи и фрукты

DIETĂ PENTRU DIABETICI

1. Cu cât mai puţini carbohidraţi – cu atât mai bine! Tratamentul diabetului, care era practicat pe scară largă cândva, consta din limitarea consumului de carbohidraţi. Este interzis consumul de dulciuri, chiar şi a celor “pentru diabetici”, precum şi cereale, cartofi, făină – tot ce conţine glucide simple şi complexe.

Puteţi consuma carne, chiar şi grasă, peşte, ouă şi fructe de mare, brânză, unt, legume verzi, ciuperci.

2. Trebuie să renunţaţi complet la fructe. Sucurile de fructe, morcovul, svecla, porumbul, fasolea şi mazărea, ceapa, roşiile – toate acestea contribuie la creşterea bruscă a zahărului din sânge.

3. Reţineţi: consumul excesiv al oricărui produs, oricum va provoca creşterea zahărului în sânge! În caz de diabet zaharat, trebuie să mâncaţi porţii mici şi mai ales produse bogate în proteine. Este necesar să vă verificaţi regulat rinichii, deoarece, respectând această dietă, vor fi suprasolicitaţi.

4. O astfel de alimentaţie poate părea prea strictă pentru unii, dar are efect! Mulţi părinţi, refuzând tratamentul cu insulină, cu ajutorul acestei diete şi-au vindecat copiii.

Dacă vă veţi alimenta corect, rezultatul va fi mai bun. Chiar şi acei pacienţi care utilizează insulină şi cred că asta le este crucea până la sfârşitul zilelor, se pot vindeca cu ajutorul unei diete stricte.

Este important ca toţi cei apropiaţi să treacă la o astfel de dietă: sprijinul lor este de nepreţuit, iar pacientul nu va fi tentat să încalce dieta.

Chiar şi pentru o persoană total sănătoasă, această dietă este valoroasă: are loc o recuperare completă a organismului. Curăţă ficatul, ajută la pierderea în greutate, organismul se obişnuieşte fără zahăr şi se transformă. Puteţi trece, ocazional, la o asemenea alimentaţie, pentru a preveni diabetul!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text:  Sănătoşi.com

Add Comment