Dieta cu sfeclă roşie te ajută să slăbeşti rapid şi îmbunătăţeşte starea generală de sănătate

Îţi prezentăm o dietă pe bază de sfeclă roşie. Este important de reţinut că acest tip de dietă nu trebuie ţinut mai mult de 10 zile şi, în timpul acesteia, fiind necesar să bei zilnic cel puţin 2 litri de apă. Poţi slăbi până la 5 kilograme. Sucul de sfeclă oferă substanţele nutritive, necesare organismului şi asigură senzaţia de saţietate, datorită conţinutului de fibre. Acest suc se consumă înainte de mese.

beetroot-juice-final-image_r1edej

Ingrediente:

  • 6 sfecle
  • 10 morcovi
  • 10 portocale

Spală şi curăţă toate ingredientele, taie-le felii şi pune-le în blender. Sucul obţinut se toarnă într-o sticlă şi se pune în frigider.

Meniul dietei pe bază de sfeclă

Cu o oră înainte de micul dejun, dar şi între mese, se consumă suc de sfeclă combinat cu suc de lămâie.

La micul dejun

O cană de ceai sau cafea cu lapte degresat, o felie de pâine de grâu integral cu o lingură de brânză cu conţinut scăzut de grăsimi sau iaurt şi un măr.

La prânz

Un pahar mare de smoothie de sfeclă, salată de ardei, roşii, spanac, salată (cu puţin ulei de măsline) şi câteva bucăţi de fructe cu coajă, orez fiert cu carne de pui fără piele la cuptor sau peşte la cuptor. La gustare se recomadă o portocală.

La cină

Un pahar mare de suc de sfeclă, supă de legume, vinete coapte şi un măr.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: steptohealth.com

Add Comment