Dieta foarte eficientă a doctorului Uglov. Minus 5 kg în 10 zile.

Cine altcineva decât un medic experimentat vă poate rezolva cu adevărat problema kilogramelor în plus? Anume despre un asemenea medic este articolul nostru de azi. Fiodor Uglov este un celebru chirurg, profesor, autor a o mulţime de cărţi pe teme medicinale. Dumnealui a trăit 104 ani!

Fireşte prof. Uglov s-a ciocnit de multe ori în viaţa sa cu problema greutăţii excesive, pe care o considera drept cauză principală a reducerii imunităţii, dar şi a transformărilor degenerative a cartilajelor. Din această cauză profesorul a elaborat un program dietetic, datorită căruia mulţi oameni au scăpat de această problemă.

меню для похудения Углова

Dieta profesorului Uglov

1. Primul dejun la ora 9:00

Serviţi o ceaşcă de cafea naturală. De asemenea puteţi servi ceai verde cu 1 linguriţă de miere de albine.

2. Al doilea dejun la 11:00

Consumaţi un ou fiert şi 8 prune.

3. Prânzul la 14:00

Consumaţi 200 g de carne fiartă de vită sau un piept de pui fără piele şi grăsime. De asemenea serviţi o salată din varză albă şi morcov, iar la desert luaţi o portocală.

4. Cina la 19:00

Consumaţi 30 g de caşcaval tare şi un măr sau o portocală.

5. Cu o oră înainte de somn

Consumaţi 200 g de lapte acru sau iaurt natural degresat.

меню для похудения Углова

O astfel de dietă de 10 zile vă va ajuta să vă reduceţi greutatea cu 3-5 kg. Totuşi e important să reţineţi că dieta nu trebuie repetată mai des decât o dată la două luni. Această dietă a ajutat mii de oameni, iar acum vă poate ajuta şi pe dvs.!

Autor text: Perfect-ask.com