Doar 3 picături din acest remediu picurate în ureche au un efect incredibil!

Se consideră că urechile sunt un organ care se curăță de sine stătător. Ceara se elimină în timp ce rumegați, strănutați și tușiți.

În unele cazuri acumularea cerii în canalul urechii se transformă într-un dop. În aceste cazuri trebuie să curățați urechea.

Cel mai simplu și accesibil remediu pentru spălarea urechii și înlăturarea dopurilor de ceară este apa oxigenată. Îndată ce apare o senzație de astupare, urechea trebuie curățată.

перекись водорода в ухе

Cum trebuie spălată urechea

  1. Amestecați în raport de 1:1 apă distilată și apă oxigenată de 3%.
  2. Cu ajutorul unei pipete luați o cantitate mică de soluție. Dacă nu aveți pipetă, puteți înmuia un tampon de vată.
  3. Aplecați capul încât urechea să fie paralelă umărului și picurați 3 picături de soluție. Țineți capul în această poziție aproximativ 5 minute, veți simți un sfârâit specific. Este un semn că ceara a intrat în reacție cu apa oxigenată.
  4. Aplecați capul în partea opusă ca să se scurgă surplusul de lichid, după care ștergeți urechea cu un șervețel. Nu se recomandă utilizarea bețișoarelor cu vată în timpul efectuării procedurii.
  5. Repetați aceleași acțiuni pentru a doua ureche.

De obicei apa oxigenată înlătură foarte bine dopurile de ceară. Dacă nu ați reușit să înlăturați dopul din prima, spălați urechea în așa mod 3 zile la rând. După care vizitați un medic ORL-ist pentru înlăturarea definitivă a dopului înmuiat.

Vă dorim multă sănătate!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com