Doar consumatorii de polen pot ajunge cu ușurință la impresionanta vârstă de 100 de ani!

Studiile recente arată că niciun alt produs natural din lume nu poate întrece la capitolul beneficii pentru sănătate polenul crud. Polenul crud este atât de bun pentru organismul nostru încât nu vom exagera deloc dacă îl vom numi chintesență pură de sănătate sau concentrat de sănătate!

Și acest lucru nu ar trebui să ne uimească deloc, deoarece polenul conține absolut toate elementele necesare corpului uman! În plus el conține 185 compuși nutritivi, 22 de aminoacizi dintre 25 existenți și 27 de săruri și minerale. Pe lângă asta polenul crud are în compoziție enzime, carbohidrați și grăsimi bune.

Toate acestea fac polenul un produs care poate să pună procesul de îmbătrânire aproape pe pauză, în condiția când polenul este consumat cu regularitate. Și acest lucru nu se știe de ieri sau de azi.

Astfel, acum 100 de ani medicul german G. Leibold a analizat longevitatea apicultorilor din munții Caucaz. Medicul german a constat stupefiat că toți apicultorii bătrâni trecuți de 100 de ani afirmau că polenul reprezintă o parte consistentă a dietei lor, iar uneori ei substituiau cu consumul de polen prânzul sau cina pe deplin!

Acest produs natural nu doar mărește cu mult longevitatea, dar și imunizează puternic corpul și îl umple de energie, iată de ce în dieta echipelor olimpice polenul este un produs nelipsit!

Consumă și tu polen cât mai des pentru a fi sănătos și a trăi 100 de ani!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Surse selective: vitaflex.com, spiritofhealthkc.com