Doar un pahar pe zi din această licoare vă va ajuta să curățați vasele sangvine de colesterol!

Mortalitatea cauzată de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale depășește mortalitatea cauzată de orice alte afecțiuni. De aceea este important să se atragă o atenție deosebită sistemului cardiovascular.

Sănătatea vaselor sangvine este un moment cheie în ateroscleroză, atac de cord, hipertensiune și atac cerebral. Odată cu înaintarea în vârstă pe pereții interiori ai vaselor sangvine se depune un surplus de colesterol și săruri, ceea ce împiedică circulația normală a sângelui și alimentarea deplină a țesuturilor.

холестериновые бляшки в сосудах

Menționăm că ateroscleroza în fazele sale inițiale este practic fără simptome, iar slăbiciunea generală, amețelile periodice, senzația de amorțeală a membrelor pot fi atribuite la oboseala obișnuită. Pentru a preveni această afecțiune neplăcută se recomandă curățarea vaselor de cel puțin o dată pe an.

sanatosi.info  a găsit o rețetă de băutură pentru curățarea vaselor sangvine care are niște proprietăți miraculoase de curățare.

Cum să curățăm vasele sangvine

средство для очищения сосудов

Ingrediente

  • 2 tulpini de țelină
  • 200 ml de suc de roșii proaspăt stors
  • 0.5 lingurițe de pudră de ghimbir
  • 50 ml de suc de lămâie
  • 1/4 linguriță de piper negru măcinat

Mod de preparare

  1. Mărunțiți tulpinile de țelină cu ajutorul blender-ului.
  2. Adăugați în recipient celelalte ingrediente și amestecați.

Consumați această băutură câte 1 pahar între mese timp de o săptămână. Țineți minte că doza zilnică nu poate depăși 3 pahare. Dacă suferiți de afecțiuni ale sistemului gastrointestinal consultați medicul dvs!

Menținerea sănătății vaselor sangvine este cheia unei bune funcționări a sistemului circulator, a inimii și a creierului. Revedeți alimentația dvs și reduceți cantitatea alimentelor ce conțin grăsimi și a celor prăjite. Folosiți, de asemenea, remedii naturiste pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a reduce riscul de insuficiență cardiacă. Vă dorim multă sănătate și viață lungă!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com