Dr. Oz: – Cheltuim bani pe aceste 8 lucruri deși bicarbonatul de sodiu este o soluție gratuită pentru ele!

Recent celebrul doctor Oz a venit cu niște declarații despre bicarbonatul de sodiu demne de toată atenția. Domnia sa afirmă că bicarbonatul de sodiu este o soluție pentru 8 probleme care de obicei sunt soluționate cu bani mari.

Iată ce putem face cu bicarbonatul de sodiu, conform dr. Oz:

1. Dacă am fost mușcați de albină, trebuie să spălăm zona cu apă și săpun după care să aplicăm bicarbonat peste înțepătură. Acesta neutralizează veninul și atenuează mâncărimea.

2. Bicarbonatul poate fi folosit ca deodorant excelent! Îl putem amesteca cu ulei esențial pentru a-i reda un miros plăcut.

3. Dacă vom adăuga în șamponul favorit bicarbonat de sodiu, părul va deveni mai sănătos și se va pieptăna mai ușor!

4. Bicarbonatul poate fi folosit pentru igiena dinților și orală, deoarece acesta înălbește dinții și omoară bacteriile din cavitatea bucală.

5. După cum este bine știut bicarbonatul poate neutraliza acidul, de aceea persoanele care suferă de dureri de stomac cauzate de aciditatea înaltă sau au reflux gastro-intestinal trebuie să consume bicarbonat de sodiu dizolvat în apă. Astfel durerea și refluxul va dispărea.

6. Dacă ai o așchie și nu o poți îndepărta, spală mai întâi zona după care aplică o pastă de bicarbonat (apă+bicarbonat) peste așchie și acoperă cu un bandaj. După 24 de ore îndepărtează bandajul. Acum așchia va putea fi îndepărtată mai ușor.

7. Bicarbonatul poate fi aplicat peste arsuri pentru a preveni inflamațiile ulterioare.

8. Bicarbonatul de sodiu este un scrub facial și corporal minunat și aproape gratuit! Dacă ai bicarbonat de sodiu acasă – folosește-l pe el pentru exfolierea pielii!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: livingtraditionally.com