Dr. Oz a elaborat lista alimentelor cu efect anti-cancerigen. Iată care sunt acestea:

Multe produse și alimente au efect cancerigen, dar există și suficiente alimente cu efect invers, care previn cancerul și opresc dezvoltarea tumorilor canceroase.

În acest articol ți-am pregătit lista cu alimente a doctorului Oz pe care acesta le propune pacienților săi care nu vor să facă cancer.

Citește atent și memorează-le pe toate:

  1. Fructe și legume: toate plantele cu frunze verzi (de exemplu spanacul), sfecla, morcovul, dovleacul, ceapa, broccoli, prazul, lintea, portocalele, citricele, merele, rodiile, mango, prunele, bananele, fructele de pădure.
  2. Lactate: Cașcavaluri de tip Gouda sau Emmenthal și brânza Jarlsburg.
  3. Cereale: semințele de in, quinoa, ovăzul.
  4. Fructele de mare și pești ca macroul, somonul sau tonul.
  5. Condimente: busuioc, usturoi, curcuma, ghimbir, rozmarin, scorțișoară.
  6. Nuci de toate tipurile
  7. Băuturi: Vin roșu și ceai verde.
  8. Ciocolata neagră

După cum vezi, spectrul de produse cu afect anticancerigen este destul de mare și ai din ce alege, astfel încât poți face cu ușurință ca la fiecare masă să ai cel puțin un aliment din această listă.

De asemenea, Dr. Oz recomandă pacienților săi să-și facă cel puțin o dată pe lună un meniu săptămânal de bucate preparate exclusiv din produse anticancerigene. Această recomandare este foarte utilă pentru că ne învață cultura consumul de alimente care într-adevăr sunt benefice pentru sănătatea noastră și nu doar ne oferă sentimentul plăcut de sațietate.

Încearcă și tu să gătești măcar câteva zile la rând bucate din aceste alimente!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: doctoroz.comdoctoroz.com