Dr. Oz a inventat reţeta unui suc din 3 ingrediente, care te ajută să slăbeşti în timpul somnului

În prezent, tot mai multe persoane îşi doresc să slăbească. În acest sens există soluţii care ar putea supune organismul la un proces de slăbire chiar şi în timpul somnului. Doctorul Oz propune o reţetă de suc bazată pe 3 ingrediente naturale, care, consumat zilnic înaintea meselor principale ale zilei, ar putea ajuta să slăbiţi.

honey-and-grapefruit

Ingrediente:

  • 1 pahar de suc de grepfrut
  • 2 linguriţe de oţet de cidru de mere
  • 1 linguriţă de miere

Efectele sucului de slăbit

Principalul avantaj al sucului recomandat de Dr. Oz nu este bazat doar pe arderea grăsimilor, ci şi pe prelungirea procesului de slăbire pe timp de noapte. Consumat zilnic, cu 30 de minute înainte de mese, sucul ajută la digestie, arderea grăsimilor şi întărirea sistemului imunitar.

Pe lângă faptul că sucul de grepfrut este bogat în vitamine şi minerale, acesta mai conţine şi enzime, care ajută la reglarea nivelului de zahăr în sânge, ce duce ulterior la un proces lent de slăbire.

Oţetul din cidru de mere stăpâneşte apetitul alimentar, iar mierea este produsul bogat în vitamine, minerale şi antioxidanţi cu un efect antibacterian, considerat cel mai eficient energizant natural.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info