După ce îl vei încerca o dată, vei dori să-l folosești toată viața! Ai nevoie doar de o lămâie și o lingură de ulei de măsline!

Mediul în care trăim este foarte stresant atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea emoțională. În aceste condiții obosim mai repede și devenim indispuși. Iată de ce redacția sanatosi.info vine astăzi în ajutorul tău, pentru a-ți oferi o băutură care te energizează și te face mai rezistent la boli.

Ai nevoie de 2 ingrediente:

  • 1 lămâie
  • 1 lingură de ulei de măsline

658x0_5lamaie

Tot ce trebuie să faci e să storci o lămâie, după care să o amesteci cu o lingură de ulei de măsline. Adaugă câte o lingură de acest amestec în ceaiul de dimineață pentru a fi activ și bine-dispus toată ziua. Astfel nici infecțiile nu vor putea avea vreo putere asupra ta.

Întrebi cum este posibil acest efect? Află mai jos răspunsul.

Uleiul de măsline este apreciat pentru conținutul său bogat de antioxidanți și pentru proprietățile sale de detoxifiere a organismului.

Lămâia este foarte bogată în vitamina C și este un puternic energizant natural. Împreună aceste două ingrediente fac adevărate minuni!

De asemenea, acest amestec mai are o serie de beneficii asupra organismului:

  1. Combate constipația
  2. Ajută inima
  3. Reactivează ficatul
  4. Curăță rinichii și colonul
  5. Întărește memoria

Nu ezita să folosești acest amestec în fiecare dimineață!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment