Durerile de spate, de gât și de articulații vor dispărea după această curățire a corpului!

Există multe metode de detoxifiere și curățare a organismului. Cu toate acestea, multe din ele conțin ingrediente exotice care fie sunt prea scumpe, fie în genere nu pot fi găsite pe piața noastră.

De aceea, astăzi am hotărât să-ți propunem o cură care are ca bază un ingredient ieftin și accesibil oricui: este vorba de orez.

cum-sa-gatesti-un-orez-pufos-in-doar-10-minute-jamie-oliver-te-invata-cea-mai-simpla-metoda_size1

Iată ce trebuie să faci:

Fierbe în fiecare dimineață câte 50 de grame orez și consumă-l fără a adăuga nimic în el dimineața, în loc de micul dejun. Până la prânz nu trebuie să mai consumi nimic. Ai voi să bei doar apă sau ceai medicinal. Cafeaua este strict interzisă.

La prânz alimentează-te ca de obicei, deși pentru un efect mai bun ar trebuie să pui accent pe legume și fructe. Îți recomandăm insistent ca pe durata curei să eviți alimente prăjite.

Cura va dura 2 săptămâni. Deja în prima săptămână vei observa că începi a te simți mai bine și devii mai energic. Acestea sunt semnele exterioare că toxinele din interiorul tău au început să fie eliminate și respectiv corpul tău se simte mult mai bine. De asemenea, vei observa că durerile de articulații, de gât și de spate (dacă le ai) vor începe să cedeze.

Nu uita să bei câte 1.5 litri de apă pe zi, pentru ca efectul curei să fie desăvârșit.

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodstar.com

Add Comment