E nevoie de doar 2 ingrediente pentru a elimina depozitul de grăsime și paraziții intestinali!

După cum este știut, grăsimea nu este altceva decât un depozit de energie pe care organismul o utilizează la vreme de nevoie. Cu toate acestea, organismul nostru se comportă uneori irațional și începe să depoziteze prea multă grăsime. În asemenea cazuri este necesară intervenția rațională a omului pentru a normaliza situația. Adică este nevoie de o dietă specială.

Însă nu întotdeauna depozitele de grăsime sunt cauzate de un metabolism prost. Este cunoscut faptul că paraziții intestinali pot stimula depozitarea de grăsime în organism. Adică, depozitarea de grăsime este o reacție de apărare a organismului contra paraziților intestinal. Și în acest caz este necesară intervenția omului rațional.

consumati-aceste-2-ingrediente-pentru-a-scapa-de-depozitul-de-grasime-si-de-parazitii-intestinali

Prin urmare, este nevoie de un remediu care ar nimici atât paraziții intestinali cât și ar elimina surplusul de grăsime. În cele ce urmează vă prezentăm un asemenea remediu.

Iată de ce ai nevoie:

  • 10 grame cuișoare uscate
  • 100 grame semințe de in

Ce faci mai departe:

Trebuie să amesteci cuișoarele și semințele de in, după care se le dai prin râșniță până vei obține o pudră.

După aceasta, trebuie să consumi câte 2 linguri de pudră amestecată în puțină apă în fiecare dimineață, timp de 3 zile. După 3 zile faci o pauză de 3 zile după care reiei cura. În total este nevoie de 10 astfel de cure (în unele cazuri este nevoie de mai multe cure).

Deja după o lună vei fi surprins de rezultate. Intestinele tale nu vor mai avea paraziți iar metabolismul se va normaliza.

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: beextrahealthynow.netcuisineandhealth.com

Add Comment