Ea a așezat în fiecare colț al casei câteva frunze de dafin. Iată de ce!

Gândacii de bucătărie apar nu neapărat doar în casele în care se face rar curățenie. Ei pot apărea în casa noastră și întâmplător, chiar dacă curățenia este al doilea nostru nume.

Prezența acestor gândaci ne creează greață și ni se asociază cu mizeria și gunoiului, pentru că într-adevăr aceste insecte pot fi văzute mai des în locurile insalubre. Aceste insecte sunt foarte rezistente și pot supraviețui mult timp fără hrană. Chiar și atunci când ele nu găsesc de mâncare, ele nu pleacă din casă, pentru că posedă un atașament genetic față de locul în care trăiesc. Iată de ce este foarte important să facem totul ce depinde de noi pentru a evita apariția acestor vietăți în locuința noastră.

a-asezat-cateva-frunze-de-dafin-in-fiecare-colt-al-casei-iata-motivul

De asemenea, trebuie să întreprindem măsuri drastice dacă gândacii de bucătărie deja s-au stabilit în casă.

Pentru ambele cazuri, putem folosi frunzele de dafin. Aceste frunze deși nu nimicesc gândacii și nu sunt toxice pentru ei, totuși mirosul lor specific îi face pe gândaci să ocolească casa voastră, iar pe cei care deja s-au stabilit în ea, să o părăsească în scurt timp.

Acest efect este posibil datorită faptului că gândacii nu pot suporta mirosul frunzelor de dafin. Și, spunem noi, aceasta cu atât mai bine, pentru că nu trebuie să cheltuim o avere pentru a putea alunga sau ucide acești gândaci.

Deci, dacă ai gândaci de bucătărie în locuința ta sau pur și simplu nu vrei că ei să apară la tine în casă, folosește cu încredere frunze de dafin, pe care trebuie să le pui în toate colțurile din locuința ta!

Notă: Poți folosi și frunze de dafin mărunțite.

Îți dorim să ai o casă curată!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: essentialhealthadvisor.com